Home
About us
Service
Contactformulier
Terms and Conditions
Disclaimer


Algemene Voorwaarden

NuMa Air is een dienstverlener op het gebied van vliegtickets. Op uw verzoek informeert en adviseert NuMa Air en worden er reserveringen gemaakt. Deze reserveringen zijn altijd bindend. NuMa Air verleent deze diensten in uw opdracht. De boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle vormen van dienstverlening van NuMa Air.

NuMa Air kan een reservering voor u maken. Zij brengt dan een overeenkomst tot stand tussen u en de door u gekozen luchtvaartmaatschappij. NuMa Air is zelf geen partij in de uiteindelijke overeenkomst. Natuurlijk zal NuMa Air bij eventuele meningsverschillen tussen u en de luchtvaartmaatschappij er alles aan doen om een oplossing te bewerkstelligen. Voor, maar ook na uw vlucht!

NuMa Air is niet aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de via haar gereserveerde diensten. Hierop zijn de leveringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing.

NuMa Air is uiteraard wel verantwoordelijk voor een zorgvuldige uitvoering van de door haar zelf verleende diensten, zoals voor juiste advisering en een correcte afhandeling van de reservering.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de informatie die nodig is om een correcte reservering tot stand te brengen en uit te voeren. Dit betreft bijvoorbeeld het verstrekken van de juiste naam/adres/woonplaats, geboortedatum, nationaliteit, e.d. Ook bent u er zelf verantwoordelijk voor dat u bij het op reis gaan in het bezit bent van de juiste reisdocumenten (paspoort,visa, inentingbewijzen).

Veel luchtvaartmaatschappijen werken met e-tickets. Waar mogelijk zult u dan ook een e-ticket ontvangen, tenzij de luchtvaartmaatschappij anders beslist. Indien u in plaats van een e-ticket toch een papieren ticket wenst te ontvangen, worden de eventuele kosten die hieruit voortvloeien aan u doorberekend.

Het kan voorkomen dat de vlucht wordt uitgevoerd door een andere luchtvaartmaatschappij dan wij hebben vermeld. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Annulerings- en wijzigingskosten
Tenzij anders vermeld op uw bevestiging, zijn de annulerings- en wijzigingskosten 100%. Wilt u voordat u boekt de exacte annulerings- en wijzigingskosten weten, dan adviseren wij u contact op te nemen met NuMa Air. In geval van (gedeeltelijke) restitutie dient het ticket of uw aanvraag uitsluitend per aangetekende post naar NuMa Air te worden geretourneerd.

Het is mogelijk dat de genoemde tarieven en/ of luchthavenbelasting kunnen wijzigen nadat u uw reservering heeft gemaakt. Indien dat het geval is zullen wij contact met u opnemen. Zodra u de betaling heeft voldaan kunnen eventuele wijzigingen in de tarieven niet meer plaatsvinden.

Top

NuMa Air Kvk registratie 34287665